Warning: Declaration of BP_Links_Component::setup_globals() should be compatible with BP_Component::setup_globals($args = Array) in /home/globa605/public_html/wp-content/plugins/buddypress-links/bp-links-component.php on line 0

Warning: Declaration of BP_Links_Component::includes() should be compatible with BP_Component::includes($includes = Array) in /home/globa605/public_html/wp-content/plugins/buddypress-links/bp-links-component.php on line 0
Over Global Art Media – Global art media
Global art media

Over Global Art Media

UW EIGEN KUNSTGALERIE, MELD JE GRATIS AAN
English    Français

Doel van de Global Art Media 

Welkom in de wereld van Global Art Media! 

Global Art Media streeft ernaar een vrije en open wereld te creëren door kunst, dat de wereld helpt te bevrijden van haat, racisme en elk vorm van discriminatie, die alle culturen samenbrengt in al hun verscheidenheid en schoonheid, met respect voor de verschillende culturen en de mensheid. 

Kunst: in alle mogelijke vormen maakt van onze wereld een betere plek om in te leven. Het bevrijdt de wereld van oppervlakkigheid.  Kunst maakt het leven vreugdevoller voor alle mensen. Het creëert vreugde, liefde en geluk, emotie, samenhorigheid en vrede. Het inspireert en verbetert het leven van de mensen. 

Global Art Mediais een Belgisch – Nederlands platform en galerij voor kunst en kunstenaars en tegelijkertijd is het een social media platform voor alles wat met kunst te maken heeft in alle kunstdisciplines en alle mogelijke vormen van expressie door kunstenaars, ontwerpers, schrijvers, acteurs, zangers en alle individuen die het verlangen hebben te creëren en zich uit te drukken. Het is er voor iedereen die de nood voelt om zich uit te drukken en dit te delen met vrienden en anderen, om elkaar te inspireren en misschien nieuwe initiatieven te nemen. 

Global Art Media: brengt de kunstenaar in de kijker, om maximale aandacht en ondersteuning te krijgen van het hele mediaplatform en het publiek. 

Global Art Media biedt iedereen die zich wil uitdrukken en iets te zeggen of te delen heeft, een platform en de middelen om zich zelf te profileren. Het geeft kunstenaars, kunst gerelateerde handel en instellingen de gelegenheid een galerij om hun werk tentoon te stellen of hun business of zaak voor te stellen. Het biedt hen ook toegang tot alle thema’s die te maken hebben met kunst.

Commercieel: alle kunstacademie gerelateerde categorieën hebben de gelegenheid hun bedrijf bekend te maken en dit wereldwijd ter beschikking te stellen. Jouw zaak wordt een open venster voor de wereld die door iedereen kan worden bezocht en gewaardeerd, om het even waar in de wereld op het platform en om zaken mee te doen. De kunstenaars hebben jouw aandacht nodig en jij hebt hen nodig. Dit zal nieuwe kansen creëren om in contact te komen met elkaar, zodat er nieuwe initiatieven kunnen ontstaan. 

(Kunst)Instellingen: Kunst en muziekacademies, scholen, universiteiten, culturele centra, bibliotheken, musea… Dit is jou kans om je organisatie voor te stellen aan de wereld en toegang te hebben tot Global Art Media. Een kans om je programma, evenementen en tentoonstellingen te tonen en beschikbaar te stellen aan de wereld.

Het publiek (kunstminnaar), die geïnteresseerd is in een eigen galerie en ervan houdt om dit te delen en uit te wisselen met elkaar, en tegelijkertijd toegang te hebben tot de Global Art Media wereld, is van harte welkom! 

Global Art Media is er ook voor jonge kunstenaars en studenten (art). Het geeft jou een gelegenheid jezelf te profileren, je uit te drukken en jou werk en talent te tonen. Je krijgt meer kans om te worden opgemerkt en gewaardeerd door anderen en om andere jonge mensen en soul mates te leren kennen voor uitwisselingen, zodat er nieuwe initiatieven kunnen ontstaan. Verander de wereld door je creatieve intelligentie, je innerlijke kracht te verkennen om schoonheid en harmonie te creëren in al zijn diversiteit. JULLIE ZIJN DE TOEKOMST VOOR EEN NIEUWE WERELD.  

Global Art Media: zal een globaal overzicht bieden voor alle kunstdisciplines wereldwijd, zowel hedendaagse als historische kunstwerken. 

Het succes van de Global Art Media zal door jullie worden bepaald! 

Global Art Media aanvaardt geen enkele vorm van raciaal of discriminerend gedrag op basis van kleur, cultuur, geloof, man en vrouw, geslacht en seksuele gerichtheid, zoals homo en lesbisch. In een vrije open wereld is er geen plaats voor enige vorm van raciaal en discriminerend gedrag. Dit echter zijn slechts de basisbeginselen voor een vrije en open samenleving! 

GLOBAL ART MEDIA is jouw partner in KUNST! 


Hoe werkt het, gewoon doen!
Global Art Media brengt kunstenaars en kunstliefhebbers dichter bij elkaar
Bezoek Globals Populaire Art Thema's
Log in
Register
Send message